Фолио прозрачно полиестерно самозалепващо за лазерни принтери 33/48 100листа

192,00 лв.

Фолио полиестерно самозалепващо за лазерни принтери. Фолио PET – прозрачен гланц. Размер 33х48,8. 100 листа. Доставка – 2-4 работни дни.